Kommunalfinans 2016

Vi inviterer til seminar 25. og 26. august 2016 i Bergen.                                 

 

 

Kommunegjeld slår alle rekorder - Renteutsikter, budsjettrenter og risiko.

Vi ønsker å belyse problemstillinger rundt temaene gjeldsutvikling, renteutsikter, budsjettrenter og risiko knyttet til gjeldsporteføljen i offentlig sektor. Vi har satt sammen et seminar med praktisk tilnærming, samtidig som vi aktualiserer innholdet og daglige utfordringer rundt temaene. Seminaret passer for rådmenn/ordførere, økonomisjefer og medarbeidere i økonomi- og finansavdelingen. Foredragsholdere er anerkjente fagpersoner innen sine respektive fagfelt.

Velkommen til et seminar med foredrag av høy kvalitet, i en uformell og trivelig ramme.

Klikk her for program.

š

Seminarsted ›

Seminaret arrangeres på Scandic Bergen City hotell, som ligger i Håkonsgaten 2 i Bergen sentrum.  Middag torsdag kveld vil bli avholdt på Bekkjarvik Gjestgiveri som fikk omtale og anbefaling i Michelin guiden 2016. Gjestgiveriet ligger idyllisk til i Bekkjarvik en kort båttur fra Bergen. Vinner av Bocuse d’Or 2015, Ørjan Johannesen setter meny og planlegger middagen. Det blir felles transport til Bekkjarvik med båt fra Strandkaien.

                                                                                   š

Deltakeravgift ›                                                    

Deltakeravgift er kr. 2.950,-per person som dekker seminaravgift, lunsj begge dagene, forfriskninger under seminaret og middag torsdag kveld, inkl. båtreise t/r.

Pris for overnatting på hotell Scandic Bergen City i sentrum av Bergen er kr. 1290,- per døgn inkl. frokost. Overnatting gjøres opp direkte med hotellet. Gi beskjed ved påmelding om overnatting ønskes, så ordner BCM med reservasjon av rom.

 

šPåmelding / Spørsmål ›

Bindende påmelding innen 10. juni 2016. Det er et begrenset antall plasser, så vær tidlig ute! Påmeldingsskjema (klikk på linken) sendes på mail: post@bergencapitalmanagement.no eller til deres kontaktperson i BCM. Har du spørsmål rundt det faglige eller praktiske, ta kontakt med Kenneth Christoffersen.

Klikk her for program i PDF